L’ajuntament també prepara una festa en la carpa per a la nit del Tortell de Reis

Benicàssim donarà la benvinguda al 2023 amb la música de l’orquestra Supermagic. “Reprenem la festa en la carpa per a donar la benvinguda al pròxim any, oferint així una alternativa d’oci gratuïta i oberta a tots els públics perquè els veïns del nostre municipi així com de localitats veïnes, trien Benicàssim per a gaudir de l’última nit de l’any i de les primeres hores del 2023”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.
L’actuació tindrà lloc en una carpa que l’ajuntament llogarà per a donar cabuda a part de les activitats de Nadal i s’instal·larà en el bulevard, al costat del passeig Pérez Bayer. Entre aqueix ventall d’actes que se celebrarà en la carpa està la festa de Nit de cap d’any que estarà amenitzada per l’orquestra Supermagic. L’esdeveniment començarà a les 00.30 hores i l’aforament és limitat.
Abans de l’inici de la festa en la carpa, el punt de trobada dels qui hagen triat Benicàssim per a acomiadar el 2022 i entrar en el nou any, serà enfront de l’Església Sant Tomàs de Villanueva on es podran prendre el dotze raïm i després de les campanades hi haurà tret de pirotècnia.
A més de la festa de Nit de cap d’any serà en aquesta carpa on es desenvoluparan activitats durant les festes de Nadal “com a activitats per a públic infantil els primers dies de gener així com activitats que les inclemències meteorològiques impedisquen la seua realització a l’aire lliure”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí, qui ha avançat que “també estem preparant una festa per a la Nit del Tortell, amb orquestra”. L’orquestra The Luxe serà l’encarregada de posar la música i animar la carpa la nit del 5 de gener.