La brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benicàssim està fent tasques de manteniment en els col·legis públics durant el tancament dels centres a l’alumnat, decretat pel Consell per a frenar l’expansió del COVID-19

Com ha explicat la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, els operaris “estan realitzant tasques d’obra, fusteria i llanterneria en el CEIP Santa Águeda i en el CEIP Palmerar treballen complint amb la distància de seguretat per a poder realitzar la seua labor amb la màxima garantia”. Reparació de l’eixida d’emergència i la retirada de fustes en els frontals dels lavabos de totes les condícies en el col·legi Santa Águeda són algunes de les actuacions realitzades aquests dies. “Els treballs de manteniment es realitzen durant el curs escolar, de 6.00 a 9.00 hores abans de l’entrada de l’alumnat, però durant aquests dies de tancament dels centres educatius, l’horari de treball es pot prolongar i cobrir les necessitats que tenen les escoles en el mínim de temps possible”.
En referència al compliment de les directrius donades per les institucions sanitàries per a evitar contagis pel coronavirus, Llobell ha comentat que els operaris de la Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benicàssim inicien la jornada laboral en el magatzem municipal escalonadament: “no s’ajunten més de dues persones en l’entrada i per a l’hora d’eixida”. Les tres persones que treballen al magatzem municipal “es troben a uns tres metres de distància entre cada un” i el descans per a l’esmorzar de tots els operaris es fa individualment, “cada un en el seu lloc de treball”. En aquest punt, la regidora ha volgut agrair l’esforç que està fent la Brigada Municipal “perquè davant de l’emergència pel coronavirus i per l’alerta per un nou temporal tots els operaris estan actius per a poder actuar en tot el que es necessite”.