El consistori llança un vídeo en el qual els homes posen en valor a dones del municipi

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Igualtat, trasllada a les xarxes socials l’activitat central de la seua campanya amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Amb el títol #OrgullososDeEllas, l’àrea d’Igualtat ha preparat un vídeo que ha començat a difondre’s hui, 8 de març, “i en el qual els homes posen en valor a les dones de Benicàssim”, ha indicat l’edil responsable de l’àrea, Vanessa Batalla. El vídeo ha comptat amb la col·laboració de policies, esportistes, professors, joves, etc. diferents sectors que mostren el seu orgull per les seues mares, àvies, companyes de professió, educadores, entre altres.
A més d’aquesta acció, la programació amb motiu del Dia Internacional de la Dona continuarà a Benicàssim l’11 de març i serà en el mercat setmanal on es procedirà al repartiment d’unes borses commemoratives. “Amb això volem visibilitzar a peu de carrer el mes de la dona perquè arribe a tota la ciutadania”, continua explicant Vanessa Batalla.
Arribat el 25 de març, i dins de la campanya Tots els 25 són 25 de novembre, el consistori continuarà amb la instal·lació dels senyals contra la violència. Va ser el passat 25 de febrer quant es va instal·lar el primer senyal similar a les de regulació del trànsit que, en aquest cas, representa a un senyal de prohibit amb forma de cor partit en dos i amb el missatge Benicàssim contra la violència. Com explica la regidora d’Igualtat, “la instal·lació d’aquests senyals té l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i conscienciar-la sobre la necessitat d’erradicar la violència en general i la violència masclista en particular, alhora que es fa patent el compromís per la igualtat i contra les agressions”, afig la regidora d’Igualtat.
El primer senyal es va col·locar en la plaça de les Corts Valencianes i s’ampliarà a altres parcs, places i espais públics “ja que volem que aquesta acció arribe a tots els sectors de la població: xiquets, joves, adults, perquè tots hem de ser partícips en la lluita contra la violència”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.
Finalment, el Casal Jove serà el lloc en el qual el divendres 26 es donen cita dones emprenedores que explicaran als joves els reptes d’emprendre. L’alcaldessa, Susana Marqués, participarà en la xarrada i estarà acompanyada per, entre altres, Raquel Saez, creadora de Coworking Benicàssim, i Perla Bibb, dona emprenedora de 41 anys i amb més de vint anys d’experiència en el món rural i ecològic, i va ser una de les guanyadores en el 2019 gràcies a la seua cosmètica natural. “Una xarrada que té l’objectiu de mostrar al sector juvenil que l’esperit emprenedor de Benicàssim continua actiu i cada vegada va a més amb idees fresques, noves, integradores i socials que busquen, sobretot, dinamitzar el teixit social i econòmic de Benicàssim”, ha finalitzat Vanessa Batalla.