L’Ajuntament de Benicàssim es troba immers en els treballs de millora i condicionament del camí rural de Miravet

Aquest camí dona inici en la CV-147, i durant el dia de hui s’ha procedit a asfaltar el tram del vial que connecta el terme municipal de Benicàssim amb el terme municipal de Cabanes.
Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “el tram en el qual estem actuant es troba íntegrament dins del terme municipal de Benicàssim; una actuació amb la qual millorem el ferm i disposem mesures per a la reducció de velocitat dels vehicles que transiten per aquest vial”. L’alcaldessa ha afegit que “aquesta actuació forma part del pla de condicionament de la xarxa de camins rurals que duu a terme l’ajuntament per a facilitar l’accés a tots els punts del municipi, millorant la qualitat de vida i la seguretat de tots els veïns que transiten per ells”.
El vial presentava un estat elevat de deterioració en la capa de rodadura, amb sots dispersos al llarg de la seua superfície, ocasionant molèsties i danys al trànsit rodat, Així mateix, a causa del seu traçat eminentment rectilini, s’aconseguien velocitats elevades pels vehicles, per la qual cosa s’han pres mesures per a la reducció d’aquesta. Una vegada finalitzat l’asfaltat es procedirà a la senyalització per a delimitar el terme municipal de Benicàssim amb el terme municipal de Cabanes.
La regidora d’Obres i Serveis i Atenció Ciutadana, Elena Llobell, ha indicat que “aquesta obra a resposta a una sol·licitud realitzat pels veïns que utilitzen diàriament aquest vial. Aquest tipus de xicotetes actuacions són les que milloren el dia a dia de la nostra ciutadania”. En aquest sentit, Llobell ha recordat la campanya de Pressupostos Participatius que es manté activa i amb la qual la ciutadania ha tingut tres setmanes per a poder aportar les seues propostes perquè, posteriorment, es valorades, veure la seua viabilitat i que es puguen incloure en els comptes municipals del 2022.