Amb l’eslògan ‘Junts fem Nadal’ el consistori ha programat activitats per a tots els públics i edats

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de les regidories de Festes, Cultura, Turisme, Comerç, Joventut i Educació, ha preparat un complet programa d’activitats per a aquest nadal “en el qual volem que tota la societat de Benicàssim siga partícip ja que ‘Junts fem Nadal’”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, fent al·lusió a l’eslògan de la present campanya. “Hem treballat de manera transversal des de les àrees municipals de Festes, Joventut, Cultura, Educació i Turisme per a l’elaboració d’un programa que contempla al voltant de 70 activitats en el qual els xiquets, xiquetes i joves seran els protagonistes de la major part de les mateixes i omplir-los així de la il·lusió i del millor esperit nadalenc”.
Per a això, el consistori ha confeccionat un programa en el qual els actes més tradicionals d’aquestes dates compartiran protagonisme amb el cinema, els titelles, els contacontes o la música d’orquestra.
Com ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí, “serà aquest dissabte 3 de desembre quan l’encesa de l’enllumenat nadalenc marque l’inici d’un programa especial d’activitats i que es desenvoluparà fins al 8 de gener, després de l’arribada dels Reis Mags”.
La vesprada del 3 de desembre a partir de les 17.00 hores, la plaça Constitució s’omplirà d’activitat i hi haurà titelles i tallers. Després de l’encesa de les llums, el municipi acollirà fins al 8 de gener un conjunt d’activitats per a gaudir de Benicàssim i dirigides a tots els públics, però ideades perquè de manera especial siguen els més xicotets els vertaders protagonistes d’aquest Nadal. Cinema en el Teatre Municipal, El Misteri del Parc del Trenet i Juguem a la Placeta especial Nadal, el XXXII Mercat ambulant Nadalenc Solidari del Grup Viure, el Betlem Vivent, contacontes, el tradicional concert de la Unió Musical Santa Cecilia, la Sant Silvestre, tallers infantils, les visites del Pare Noel, el carter real i la cavalcada dels Reis Mags formen part de la programació preparada i que es pot consultar en la web municipal www.ayto.benicassim.es.