L’Ajuntament de Benicàssim no autoritza l’encesa de fogueres en tot el litoral del municipi durant la Nit de Sant Joan

Com explica l’alcaldessa, Susana Marqués, la decisió s’ha pres “com a mesura preventiva i de seguretat per a evitar la propagació del Covid-19 ja que no ens podem permetre fer un pas arrere i per això hem d’evitar qualsevol situació que comporte aglomeracions”. 

A més de no permetre’s l’encesa de fogueres, tampoc es duran a terme els tradicionals actes i activitats de la Nit de Sant Joan en totes les platges de Benicàssim. Susana Marqués ha apel·lat a la responsabilitat de veïns i visitants, “cal ser prudents i actuar amb l’objectiu posat a contindre i evitar la propagació del Covid-19.
Per a fer efectives les restriccions i vetlar per evitar les aglomeracions, s’establirà un dispositiu especial de seguretat que s’activarà la vesprada del dimarts 23 i es prolongarà fins a les 06.00 hores del dimecres 24. Com ha explicat el regidor de Seguretat, Javier Alonso, els agents de la Policia Local vigilaran el litoral de Benicàssim per a evitar les aglomeracions a les platges i les celebracions que comporten pràctiques vinculades a aquesta festivitat. “El dispositiu establit també contempla un reforç extra per part de la Guàrdia Civil de Benicàssim i, a més del control a les platges s’intensificaran els controls de seguretat viària en punts estratègics per tot el municipi amb el que Benicàssim, per Sant Joan, serà sinònim de seguretat” ha finalitzat Javier Alonso.