El regidor de Platges de Benicàssim, Clemente Martín, ha supervisat els treballs de renovació de la zona d’entrada al punt accessible de la platja de l’Almadrava

En total s’han substituït més de 40 metres quadrats de les passarel·les de fusta amb nous materials. En concret, com ha explicat Martín, s’ha renovat amb fusta de pi de Flandes, de categoria 4, amb tractaments antibacterians, ignífugs i de durabilitat per a permetre més confortabilitat en el pas de les persones que accedisquen a aquest espai de la platja.
Amb aquest renovat pas cap al punt accessible, es millora la facilitat de mobilitat fins al mòdul tripe accessible de bany que hi ha instal·lat en aquesta platja i que es troba situat davant del carrer Jorge Comin.
El nou pas també permetrà accedir a la caseta de salvament i socorrisme de manera més còmoda per a qualsevol usuaris, independentment de la diversitat funcional.
La platges de Benicàssim, aquest estiu tornaran a comptar amb quatre punts accessibles, degudament senyalitzats i amb el tractament d’ús que correspon a una zona d’alta qualitat en mobilitat. A més, com ha avançat el regidor, també per a la temporada alta de platges, enguany s’incorporarà un nou mòdul triple en la platja del Voramar que ampliarà el servei de platja d’una manera més inclusiva.