L’Ajuntament de Benicàssim ha rebut una subvenció directa de 23.877,08 euros per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que correspon a les ajudes urgents a les administracions locals valencianes en matèria de comerç i artesania com a conseqüència de la Covid-19

La subvenció respon a l’adaptació del mercat setmanal i el mercat d’artesania a les mesures de seguretat exigides com a conseqüència de la Covid-19. En aquest sentit, l’ajuda arriba per a sufragar les despeses excepcionals en productes i serveis de mesures de protecció, prevenció i higiene necessaris per a garantir la seguretat del personal propi, de les persones comerciants i empleades, i del públic en general, en el mercat setmanal així com en el mercat d’artesania que es va instal·lar en el Passeig de les Arts durant la temporada estival.

El mercat setmanal va reobrir les seues portes el mes de maig en una nova ubicació, al carrer Joan Carles I i adjacents, en l’accés nord al barri antic. Amb una superfície de 2.500 m², la nova ubicació ha possibilitat la col·locació dels llocs amb totals garanties de seguretat i distàncies.
Quant a les mesures de seguretat, el recinte disposa d’un tancament perimetral, amb accessos d’entrada i d’eixida per a controlar l’aforament permés. I, a més de supervisar que clients i venedors compleixen amb les mesures de protecció i higiene, tant abans com després del mercat es procedeix a una neteja i desinfecció profunda del recinte.

Quant al mercat d’artesania, es va instal·lar una senyalística en el sòl per a organitzar el trànsit en el passeig i es va disposar de gel hidroalcohòlic.