El regidor de Serveis Urbans, Clemente Martín, ha explicat les faenes que han començat ja a dur-se a terme al carrer Sant Tomàs per a tornar la comoditat i confortabilitat del paviment

“Les ciutats es deterioren de l’ús, les voreres pateixen amb el dia a dia per diferents motius que provoquen la ruptura de peces el paviment, per exemple, i cal posar-les a punt i fer-ne un manteniment que en renove la qualitat per als vianants”.

Aquests són els treball que ja han començat per la zona de la plaça de davant de l’església de Sant Tomàs i que continuaran fins a completar tot el carrer sant Tomàs, que es prolonga en 500 metres que es converteixen en un quilòmetre de voreres a supervisar en els dos costats del carrer.

Les tasques consisteixen a detectar les zones on hi ha taulells trencats, solts o afonats. Es retiren els roïns, o s’extrauen i es restitueixen per noves o es recol·loquen si és possible reusar-los. El problema sorgeix, com ha explicat el regidor, perquè en retirar algunes d’aquestes peces, cal canviar també les del voltant.

D’altra banda, Clemente Martín, ha explicat que “el següent pas per a tornar al carrer Sant Tomàs la millor cara és revisar també l’asfaltat, que en alguns punts s’ha deteriorat a causa de les fogueres que es van encendre sobre el paviment en la setmana de festes. Encara que es reparteix arena perquè els ciutadans hi facen les fogueres damunt, sempre hi ha alguns focs que cremen la superfície, on l’asfalt es deteriora i s’hi fa un clot. Ara cal arreglar-ho i reterraplenar eixos punts que s’han fet malbé per a deixar-ho tot com mereixen els ciutadans”.