El festival de màgia Imagina Benicàssim torna a la programació estiuenca amb la participació dels millors mags del panorama estatal actual i la col·laboració imprescindible de l’associació Cercle Màgic de Benicàssim

La regidora de Turisme, Elena Llobell, ha donat a conéixer la programació d’enguany del festival de màgia que s’ha convertit en un clàssic de l’estiu benicassut i un referent a nivell provincial en matèria de màgia.
Aquest curiós festival, que va atraure l’any passat més de sis mil espectadors, se celebrarà en quatre jornades, entre els dies 26 i 29 de juliol. El públic podrà assistir-hi a espectacles de màgia de primer ordre nacional i estranger, i també actuacions i tallers destinats al públic familiar.
El dijous 26 de juliol, la màgia es podrà veure molt de prop, ja que és la primera de les actuacions que, des de fa un parell d’anys, se celebren a peu de carrer i que permet al públic estar a pocs centímetres del mag veient els seus trucs. En la jornada de màgia de carrer actuaran Jarri Marquerie, la Bella Maga i el Mag Paco. Aquesta actuació tindrà lloc a la platja d’Heliòpolis (enfront del carrer Ribalta).
El divendres 27de juliol, a les 19 hores, a la platja de l’Almadrava, a l’altura de Vil·la Margarita, se celebrarà la segona jornada de màgia de carrer amb l’actuació del mag Reolid, el més jove del panorama nacional (12 anys), Màgic Santi i Patry Funny.
El dissabte 28 de juliol, a les 22 hores, en l’amfiteatre Pepe Falomir, tindrà lloc l’espectacle de màgia internacional amb la presència de recentment premiat en el concurs mundial de màgia, el Mag Yunke.
El diumenge 29 de juliol, hi haurà taller de màgia infantil a les 12 hores a l’amfiteatre Pepe Falomir, a càrrec dels mags del Cercle Màgic de Benicàssim.
Finalment, a les 10 de la nit hi haurà l’espectacle de la Gran Gala de Màgia, que en aquesta edició comptarà amb la presència de Kayto (premi Warner Bross), Nuel Galán (premi nacional de màgia) i el Màgic Santi.
Elena Llobell ha destacat que “enguany, tornem a tindre figures de màxim nivell i renom internacional en aquest festival que seran el centre d’atracció de l’esdeveniment, i que segur que es convertirà en un nou èxit de públic. Però a més, volem convertir-lo en un al·licient per al públic familiar i per això hem reforçat la programació, a fi que estiga destinada al públic familiar i als xiquets, que són els principals consumidors de la màgia”.