L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha presentat la II Cursa d’Empreses Solidàries Adecco Platges de Benicássim, que tindrà lloc el diumenge 17 de juny

 

A la presentació han assistit també els regidors d’Esports i Benestar Social, Javier Alonso i Vanessa Batalla, junt amb Pilar Trilles, directora de la delegació d’Adecco a Castelló, Alfredo Marqués, president del Banc d’Aliments de Castelló, Luis Prada, representant de la junta del Banc d’Aliments de Castelló, Samuel Miralles, president de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló i Ma. José Arquimbau, presidenta de l’Associació Rett.

La carrera, organitzada per Adecco i patrocinada per l’Ajuntament de Benicàssim i la Diputació de Castelló, té com a objectiu ajudar tres organitzacions locals: Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, Associació RETT i Banc d’Aliments de Castelló, els que rebran íntegrament l’import equivalent a totes les inscripcions.

A més, aquesta carrera s’inscriu dins del programa Win4Youth d’Adecco, pel qual cada quilòmetre recorregut es transforma en donacions solidàries per a la ONG Pla Internacional, centrada en l’ajuda a joves desfavorits.

Marqués ha destacat que “una vegada més aconseguim que esport i solidaritat s’unisquen per a col·laborar amb les associacions que treballen dia a dia per a aconseguir que la nostra societat siga més justa i igualitària. Per tant, una vegada més també es demostra que els millors valors que podem mostrar a la societat, els focalitzem a través de l’esport. Amb açò aconseguim que Benicàssim siga novament la capital de l’esport i la solidaritat.”

Per la seua banda, Pilar Trilles, directora d’Adecco a Castelló, ha assenyalat que després de l’èxit de la primera edició de la carrera, en què comptem amb més de 600 corredors, enguany volem involucrar més de mil persones i aconseguir l’impacte més gran i més bo per als col·lectius amb què col·laborem”.

La II Cursa d’Empreses Solidàries Adecco és un esdeveniment pensat per a treballadors en actiu de l’àmbit nacional o internacional d’empreses privades o organismes públics que vullguen participar en una competició de running diferent en què el protagonista és l’equip (els components ixen i arriben junts a meta) Encara que també existirà. la modalitat individual autònom i open o prova lliure (10 i 5 km). Els interessatses. poden inscriure en la pàgina web www.evasionrunningcastellon.com

Esport solidari

Tres associacions locals i una d’àmbit internacional seran les destinatàries dels beneficis de la II Cursa d’Empreses Solidàries d’Adecco.

D’una banda, l’import íntegre de les inscripcions a la carrera anirà destinat a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, que opera en la regió des de l’any 1999, a l’Associació RETT, que recolza i ajuda les vuit xiquetes afectades a la província per aquesta catalogada com a malaltiarara, i al Banc d’Aliments de Castelló, que es va fundar en 1996, i és un dels bancs d’aliments més consolidats del nostre país.

De l’altra, l’ONG Pla Internacional rebrà una aportació solidària dins del programa Win4Youth d’Adecco. Win4Youth és un projecte solidari del Grup Adecco a nivell mundial pel qual els treballadors, a través de la pràctica d’un esport, fan quilòmetres a fi de recaptar fons. La recaptació obtinguda es dóna posteriorment a fundacions que ajuden joves desfavorits. En aquesta novena edició, l’ONG triada com a beneficiària és Pla Internacional, una associació centrada en la promoció dels drets de la infància que opera en 69 països de tot el món i compta amb més de 9.000 empleats i 60.000 voluntaris.