La regidora de Benestar Social, Vanessa Batalla ha donat un pas avant per a agilitzar la tramitació dels expedients de la llei de dependència de persones de Benicàssim que la Conselleria té en llista d’espera, per a agilitzar-los i que els usuaris es beneficien com més prompte millor d’aquestes ajudes

 

Batalla ha assenyalat que “la gestió municipal dels serveis socials està sent molt eficient i el treball de valorar, completar i gravar els expedients de llei de dependència que es va encomanar a l’Ajuntament, ho portem al dia i estan gravats els expedients de 2018. No obstant això, ens hem adonat que els sol·licitants de 2017 no tenen les peticions gravades ja que d’aquests expedients s’ocupava encara la Conselleria. Per eixe motiu, volem prendre cartes en l’assumpte i donar als ciutadans el servei que mereixen i que les seues sol·licituds siguen correctament gravades sense més demora”.

Vanessa Batalla ha assenyalat que “amb aquesta situació de llistes d’espera de les ajudes de 2017 podria donar-se el cas que algú que n’haguera sol·licitat en 2018 les rebera abans que una altra persona que les haguera demandes l’any passat, cosa que no és justa per al ciutadà.” Per aquest motiu, l’edil de Benestar Social ha pres la iniciativa i sol·licitarà a la Conselleria de Benestar Social que torne els expedients a l’Ajuntament, perquè siguen els administratius municipals els que executen la gravació i posen al dia els expedients que s’han quedat paralitzats en la Conselleria.

Com ha explicat la regidora de Benestar Social, “en aquests moments hi ha 61 expedients de 2017 pendents de gravar en la Conselleria, mentre que els rebuts en 2018 es graven pràcticament de manera immediata. Per això, no ens dol demanar que ens revertisquen la tramitació i així donem el servei que mereixen els ciutadans, sense més esperes”.