L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha fet un balanç de les estadístiques d’ocupació hotelera que s’han obtingut durant el mes d’abril

 

Llobell ha assenyalat que “el mes passat vam tindre una alta incidència en l’arribada de turistes, aconseguint el 53,51% d’ocupació en allotjaments hotelers i un 82,10% en càmpings. Són molt bones xifres d’arribada de turistes i suposen un increment exponencial en el mateix mes respecte als cinc anys anteriors, on en ocupació hotelera no s’havia superat el 49% en hotels i el 74% en càmpings”.

Marqués ha manifestat que “estem vivint una tendència alcista excel·lent en els mesos de temporada baixa que està fent possible que la nostra premissa que som destinació turística tot l’any s’haja convertit en una realitat cada vegada més satisfactòria per a empresaris turístics i altres serveis complementaris com el comerç”.

L’alcaldessa ha apuntat que aquesta tendència respon a l’alta promoció que s’ha fet per a l’arribada de turistes d’Europa amb perfil sènior que vénen atrets per la bona climatologia a l’hivern i que busquen la tranquil·litat en aquests mesos. Segons ha indicat Marqués, “la majoria dels turistes que vénen en aquests mesos busquen l’opció d’allotjament en càmping, bé amb caravana o amb bungalou, i buscant serveis d’alta qualitat com piscina climatitzada o activitats dinàmiques d’aquesta època”.

Susana Marqués ha assenyalat que “aquesta tendència s’ha incrementant i tot progressivament des dels últims tres anys especialment, però, en la qual cosa portem de 2018, les xifres són absolutament ressenyables, ja que en el mes de gener, l’ocupació de càmpings va ser del 66,89%, al febrer 84,35%, març 94,93% i ara a l’abril, amb aquest 82,10%, es confirma la tendència que suposa una millora de l’ocupació molt destacable i positiva en temporada baixa”.

La batllessa ha afegit que “a més, aquesta tendència és la perfecta complementària del turisme estival, ja que el perfil de turista que arriba ara no vol vindre d’estiu, ja que per a ells, d’estiu les temperatures són massa altes, fa molta calor i l’increment de turisme convencional no possibilita el gaudi del relax amb un perfil de turisme baix que ells busquen. Per tant, aquest públic és el que possibilitarà la compatibilitat total per a tindre una temporada turística contínua tot l’any”.