La regidora de Turisme i Comerç, Elena Llobell, ha presentat l’edició 2018 de So Lovely Pop Store festival, junt amb les organitzadores del certamen, Ana Berganza i Raquel Nadal

Enguany, l’esdeveniment torna a durar cinc dies, de dijous a dilluns, els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de juliol, amb un horari ininterromput de 18.00 a 1.00 de la matinada .
Llobell ha destacat que “aquesta classe d’esdeveniments, impulsats per la iniciativa privada i on l’Ajuntament simplement dóna el suport institucional, serveixen per a refermar una oferta molt variada i de qualitat per al municipi. Totes les persones que arriben a Benicàssim saben que ací compten amb propostes suggeridores, distintes, singulars i de màxima qualitat per a disfrutar de cada un dels dies que estan amb nosaltres. Per això som un destinació turística de referència”.
Cellers Carmelitans torna a ser l’espai de referència per a aquesta mostra comercial expositiva, que acull més de 120 paradetes amb tota mena d’ofertes i que enguany s’aglutina davall la temàtica de Casa Mèxic.
La cuidada oferta d’esplai del So Lovely inclou música en directe, gastronomia, discjòqueis, sucs i dos restaurants efímers en aquesta nou edició: un de taula i tovalles amb un menú mediterrani de la mà d’Eventur, i una cantina mexicana per a oferir el sabor tex-mex.
Cada dia sobre l’escenari, a les 20.00 hores, hi haurà concerts en directe dins de diferents estils musicals: des de boleros fins a indie passant per un trio d’autèntics mariachis mexicans.
Les organitzadores han destacat que els agradaria superar la xifra de més de 11.000 persones que l’any passat van visitar el recinte.