L ‘Ajuntament de Benicàssim ha acollitla presa de possessió de dos nous oficials en la plantilla de la Policia Local

Després de l’oportú procés selectiu, els fins ara agents Don Javier Illescas Sánchez i Don Manuel Costa Lara passen a formar part del quadre de comandaments de la Policia Local. Aquestes dues incorporacions se sumen a la de Don Joan Bautista Martínez Climent, qui fa a penes un mes va prendre possessió com a oficial per procediment de mobilitat ja que procedia de la plantilla de la Policia Local de Torreblanca on va exercir diversos anys la prefectura.
La presa de possessió ha sigut presidida per l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha manifestat “la importància de la labor dels oficials com a caps de torn en el quefer diari de la nostra Policia sent aquesta la primera baula en l’inici de l’adequació de la plantilla en la seua escala de comandament”.
L’acte també ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Alonso, qui s’ha congratulat “per la culminació d’un procés tan necessari per a l’organització policial com són aquestes places d’oficials”. Per part seua, el Cap del Cos Policial, Eugenio Capitán, ha volgut agrair en l’acte el servei prestat pels fins ara agents i els ha exhortat a continuar amb la seua positiva línia de treball, al mateix temps que ha volgut agrair tant a l’alcaldia, com al regidor delegat i a l’equip de Recursos Humans “per haver aconseguit desbloquejar aquestes places pendents des de fa temps i que s’aposte per adequar l’estructura de comandament de la Policia Local als nivells que demanda la ciutadania i que exigeix la Generalitat Valenciana”.