Ocupació suma la seua Fira d’Emprenedoria i Innovació per a potenciar l’emprenedoria i el suport a les idees innovadores

Castello acollirà del 18 al 20 de novembre les ‘Jornades d’Emprenedoria amb Talent-Reset Weekend 2021’, el major esdeveniment coorganitzat encaminat a secundar i orientar a persones emprenedores amb l’objectiu d’avançar en la generació d’ocupació i desenvolupament socioeconòmic local. Per a això, l’Ajuntament de Castelló, a través de Castelló Crea, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de la regidoria d’Ocupació, ha unit la seua Fira d’Emprenedoria i Innovació al Reset Weekend per a donar lloc a un gran esdeveniment d’emprenedoria.
La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que, “amb aquest gran esdeveniment fem costat a persones, de diversos perfils i edats, que tinguen ganes d’emprendre i necessitat d’aprendre a fer els primers passos amb el seu projecte empresarial”. Porta ha explicat que enguany la Fira d’Emprenedoria i Innovació, que compleix la seua tercera edició, s’uneix al Reset Weekend, un dels esdeveniments d’emprenedoria referent a la província i que any rere any creix en participants i iniciatives i amb el qual l’Ajuntament ve col·laborant en els últims anys.
“La celebració conjunta de tots dos esdeveniments impulsarà aquesta cita d’emprenedoria, ampliant les possibilitats i recursos disponibles per a les persones participants amb la finalitat de fomentar la cultura emprenedora i la creació de noves empreses”, ha indicat.
Enguany, la cita compta a més amb una ponència d’alt nivell. Es tracta del coach motivacional Sergio Ayala, qui transmetrà als participants com superar les barreres a l’hora d’emprendre. També es farà una taula redona amb empreses d’èxit que han sigut beneficiàries d’alguna de les línies d’ajudes de l’Ajuntament de Castelló i que comptaran la seua experiència per a aconseguir consolidar els seus projectes. A més, s’han organitzat una sèrie de píndoles de coneixement per part de persones professionals expertes en diferents àrees.