Puerta participa en l’acte de lliurament de premis del concurs de fotografia ‘Capturant els ODS’

La regidora de Benestar Social, Dependència, Infància i Cooperació, Patricia Puerta, ha participat aquest dimecres en l’acte de lliurament dels premis ‘Capturant els ODS núm. 5 i núm. 11’, un concurs de fotografia organitzat des de la regidoria amb l’objectiu de sensibilitzar i promoure una ciutadania crítica, global i compromesa amb l’Agenda 2030 i, en concret, amb els dos objectius citats. Així, el concurs ha posat el focus en l’objectiu de ‘aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar a totes les dones i xiquetes’ (objectiu núm. 5), i el de ‘aconseguir que totes les ciutats i els assentaments humans siguen inclusius, segurs, resilients i sostenibles’ (objectiu núm. 11).

Puerta ha explicat que aquest primer concurs reflecteix el “compromís d’aquest ajuntament amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, des de la seua adhesió a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible de la Comunitat Valenciana al novembre de 2016, així com amb la difusió i sensibilització de la ciutadania”.

“El compliment dels ODS només serà possible si promovem una sèrie de dinàmiques de formació, sensibilització i compromís que permeten canalitzar la informació sobre els ODS cap a la ciutadania i també, en sentit contrari, si des de la ciutadania som capaces d’articular les mesures necessàries per a reivindicar, promoure i defensar el compliment d’aquests objectius des de l’administració”, ha manifestat.

La regidora ha agraït la participació en aquest concurs i dau l’enhorabona a les guanyadores. El primer premi ha recaigut en la fotografia ‘Número 5’ de Nerea García, i el segon premi en la fotografia ‘En bus’ d’Araceli Rubio.