La segona edició d’aquest cicle tindrà lloc tots els dissabtes de juny i se celebraran en quatre ubicacions de la ciutat

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat de Turisme, organitza per segon any consecutiu ‘De Ronda en Ronda’, un cicle de música de serenata que tindrà lloc tots els dissabtes del mes de juny i es desenvoluparan en quatre ubicacions diferents de la ciutat.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat que “aquestes jornades musicals tindran lloc en quatre espais oberts de la ciutat per a posar en valor el nostre patrimoni natural i musical i ampliar l’oferta d’oci durant el mes de juny”.

Així, tots els dissabtes de juny a les 22.00 hores, els grups més veterans i consolidats del panorama castellonenc tornaran a omplir de música places i parcs de Castelló i del Grau.

El cicle comença aquest dissabte 4 de juny amb l’actuació dels grups ‘Kabòcafé’ i ‘Rosa de Maig’, al parc de la Panderola del Grau de Castelló. El dissabte 11 serà el torn de ‘Jacaranda’, un grup amb quasi 40 anys de trajectòria, que interpretarà els seus millors temes al parc Ribalta (al costat de l’estany). El dissabte 18, en la plaça Fadrell, sonaran els temes més populars de la mà de la rondalla ‘Vora Sequia’.

Finalment, el dissabte 25 de juny conclourà el cicle amb una actuació a l’esplanada de la Basílica del Lledó de la mà de les formacions ‘Els de la Fileta’ i ‘Grills de la Nit’