Aquest nou recurs reuneix cursos de diferents entitats locals que ofereixen formació per a desenvolupar noves competències des de casa

L’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Castelló ha recopilat en un panell digital una selecció d’oferta de formació gratuïta i online disponible a la ciutat de Castelló sobre cursos de millora d’ocupabilitat i adquisició de noves habilitats laborals. Es tracta d’un ampli panell que recull oferta formativa de diferents entitats, tant públiques com privades, per a realitzar cursos des de casa i adquirir noves eines.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha explicat que s’ha elaborat aquest ‘tauló’ recopilatori de cursos que s’imparteixen via online i de manera gratuïta i de la qual es pot beneficiar la població de Castelló. “Amb aquesta eina posem a la disposició de la ciutadania un tauló que recopila la formació online gratuïta i actualitzada a la qual es pot accedir per a poder continuar adquirint i desenvolupant competències que milloren la nostra ocupabilitat o per a adquirir noves competències”, ha indicat.

D’aquesta manera, es facilita l’accés ràpid a tota la informació sobre oferta formativa que es pot seguir des de les llars mentre dure l’emergència sanitària i social per la covid-19. “És necessari i important que continuem accedint a formació perquè és una peça clau per al desenvolupament personal i professional”, ha apuntat Puerta.

Aquest tauló digital s’ha dissenyat a manera de ‘pissarra’ col·laborativa online en la qual compartir continguts i es pot accedir a través de la pàgina web municipal, punxant en el bàner de Castelló Crea Formació En Línia, o bé directament en Tauler d’Anuncis Digital.