La campanya de la Regidoria de Transició Ecològica també ha dut a terme un taller de bosses reutilitzables amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic

Celebrem amb la Natura ha conscienciat aquest diumenge, 5 de juliol, contra l’ús del plàstic amb una jornada de neteja i estudi d’aquest residu a la platja del Serradal. La campanya que organitza la Regidoria de Transició Ecològica junt a l’empresa d’ecoturisme Itinerantur ha programat aquesta iniciativa amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic.

L’activitat ha tingut lloc a partir de les 11 hores amb la neteja i una jornada divulgativa sobre l’impacte del residu del plàstic en l’ecosistema marí. A continuació hi haurà un taller de pintura de bosses reutilitzables que els participants es podran emportar a casa i evitar l’ús de bosses de plàstic.

La jornada també servirà per a posar en valor la microreserva de flora de la platja de Serradal, la declaració de la qual va ser aprovada fa un any.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro impulsa Celebrem amb la Natura amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa natural de Castelló. Fins a final d’any es duran a terme altres 14 activitats, entre altres, tallers, jornades de divulgació, rutes de senderisme o de cicloturisme. Al juliol i setembre hi haurà altres tres cites que havien sigut ajornades per l’Estat d’Alarma; una orientació astronòmica en el Planetari (17 de juliol), una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d’agost) i un dia de conscienciació contra el soroll ( 5 de setembre).