L’empresa d’Almassora ha mecanitzat unes peces clau per al monoplaça

L’equip de Formula Student UJI Motorsport compta aquesta temporada amb la col·laboració de l’empresa Macer, que s’ha posat un any més al servei del grup d’estudiants. Aquesta temporada l’equip té l’al·licient que el monoplaça competirà en FS Germany i FS Spain, un assoliment que l’equip vol compartir amb Macer i les empreses que han facilitat la construcció del nou UFS04, nom amb el qual ha sigut batejat el monoplaça.

David Santos, encarregat del Departament de Dinàmica, ha reconegut la «gran qualitat» dels mecanitzats que Macer ha fabricat per a l’equip. Entre altres peces, la companyia ha conformat els ancoratges d’acer del mainhoop i fronthoop. Així mateix, ha fabricat en alumini aeroespacial les peces en forma d’«U» que van caragolades al monobuc del monoplaça i serveixen per a subjectar tots els elements relacionats amb la dinàmica del vehicle.

Santos, a més, deixa constància de l’«excel·lent tracte» rebut per part de l’empresa i destaca el mecanitzat de la placa posterior del monoplaça. «Macer ens ha proporcionat el casquet que uneix la cremallera amb la canya de direcció, així com un suport que enllaça la pinya del volant amb la direcció. Estem molt contents amb la col·laboració», comenta el jove estudiant.

Respecte a l’aportació de Macer al Departament de Motor, Vicent Andreu, encarregat de dirigir aquesta secció de l’equip, ressalta la pota del canvi i els tensors de l’eix posterior, així com el «bon acabat» dels mecanitzats.

Macer és una empresa capdavantera en el disseny i fabricació de motles complets per al conformat en verd de material ceràmic. Els seus quasi 50 anys d’història l’avalen i, segons Miguel Tamaral, líder de l’equip d’UJI Motorsport, comptar amb patrocinadors com Macer «és un punt al nostre favor quant a qualitat de mecanitzats».