L’entrada en vigor de l’última modificació de crèdit aprovada per l’Ajuntament d’Almassora ha permès al departament d’Esports disposar de 37.000 euros per a millorar i completar les instal·lacions municipals

En concret, les pistes de patinatge, la piscina coberta i el nou pavelló de gimnàstica de la Garrofera absorbiran aquests recursos.
En aquest últim espai, la Regidoria d’Esports instal·larà un paviment sintètic que recobrirà els 450 metres quadrats de la superfície de l’edifici. Amb una inversió d’11.000 euros, el consistori podrà culminar les obres per a la construcció d’un espai propi per al Club de Gimnàstica Artística Almassora, amb la col·laboració del qual s’han tancat els últims detalls del projecte.
Després de la instal·lació del sòl, Esports traslladarà a la nau els aparells que els i les gimnastes utilitzen en els entrenaments i els fixarà per a garantir la seua seguretat. A més, el club disposarà del tatami adquirit pel consistori per al nou pavelló, una equipació que cobrirà al voltant de 170 metres quadrats de la superfície i que permetrà practicar exercicis de salt i de sòl.
L’objectiu del consistori és encadenar els treballs perquè “l’espai estiga disponible a l’inici del curs escolar, de manera que el club local puga començar a preparar allí la temporada”, ha assegurat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. Respecte a les altres dues intervencions, l’edil ha apuntat que “els mesos d’estiu, en els quals disminueix el nombre d’usuaris de les instal·lacions, són els més indicats para dur a terme aquests treballs sense molestar els esportistes”.
Així doncs, la segona de les instal·lacions que l’Ajuntament d’Almassora preveu millorar en els pròxims dos mesos seran les pistes de patinatge de l’avinguda Generalitat. El sòl de la part central d’aquesta instal·lació serà condicionat perquè puguen realitzar-se exercicis de les disciplines artístiques. El material triat reuneix les característiques necessàries perquè els patins puguen lliscar però també assegura que no es produïsquen caigudes en transitar per aquesta zona.
Finalment, la reparació del sistema d’aire condicionat de la piscina municipal tancarà aquest capítol d’inversions en instal·lacions esportives. Els treballs tenen un pressupost de 6.000 euros i començaran aquesta mateixa setmana. Durant el mes d’agost, el departament que dirigeix Xavier Trenco realitzarà diverses intervencions en l’edifici que alberga la piscina i el gimnàs, encara que el pressupost total està pendent de ser definit.