El municipi va celebrar ahir la huitena edició d’aquesta competició que va reunir en la plaça París de la platja de la Concha a més de 350 runners

Els amants de l’esport van tornar ahir a calçar-se les sabatilles per a participar en una de les carreres més populars del calendari estival: el *10k nocturn d’Orpesa. El municipi costaner va acollir la huitena edició d’una prova que va tornar a situar a la localitat com a escenari esportiu i que va citar a més de 350 runners en la plaça París de la platja de la Concha.

El circuit –amb eixida i meta en el mateix lloc- es va iniciar a les 22.00 hores enfront de l’Oficina de Turisme, des d’on els atletes van partir en un bell recorregut per algunes de les edificacions més emblemàtiques d’Orpesa, com és el cas de la Torre del Rei o el far, i per zones Morro de Gos i Amplàries.

El més ràpid a travessar la línia de meta, amb un temps de 32:15, va anar Amadeo Abal Chaves, seguit per Mario Álvarez Caravaca (32:40) i Cristóbal Adell Albalat (32:53). Quant a les dones, el primer lloc el va aconseguir Pilar Hernández Isach, que va parar el crono en 42:59, seguida per Silvia Rut Santos Conde (43:28) i Natacha Wilox (46:24). Així mateix, els atletes locals Francisco Javier García Navarro i Sonia Casanova Moreno van pujar fins a l’alt del podi en categoria local i el club local Orpesa Corre es va alçar amb el premi al millor club.

Tots ells van rebre els seus corresponents trofeus de la mà de l’alcaldessa, Araceli de Moya; vicealcaldessa, María Jiménez; i el regidor d’Esports, Jordi Llopis, els qui van seguir de prop la competició. Amb tot, Llopis va ressaltar “l’èxit de participació” en la carrera, “en la qual hi ha hagut un alt nivell de competició entre els corredors” i va aprofitar per a felicitar els esportistes locals i als clubs Orpesa Corre i L’*Atall pels resultats obtinguts, així com als voluntaris i voluntàries.