El Espai Cultural d’Orpesa ha acollit aquesta vesprada el concert de la Unió Musical d’Orpesa (UMO), en honor a Santa Cecilia

L’agrupació ha sorprés el públic amb un repertori que ha inclòs temes d’Alaska, The Village People, Supertramp i les cançons ‘La Macarena’ i ‘Despacito’, entre altres. Un recorregut per la història de la música que ha servit per a rendir honors a la seua patrona i per a celebrar els 30 anys de trajectòria en la UMO dels músics Luis Peris, Pere Safont i Pepe Tamborero i del seu director, Antonio Mena del Valle. Els integrants de la banda han volgut sorprendre a Mena amb un vídeo en forma d’homenatge en el qual els músics han felicitat el seu director i mestre per tots aquests anys al capdavant de l’agrupació.

A més, s’ha aprofitat per a donar la benvinguda als nous set músics que des de hui ja formen part de la banda local: Carla Valls, Neus Planell, Lluis Peris, Arnau Parra, Karen Carvajal, Pablo Mena i Constantin Turcu. 

A l’esdeveniment no ha faltat l’alcaldessa, María Jiménez, qui ha ressaltat que “la nostra banda mai deixa de sorprendre’ns” i ha volgut agrair “la seua dedicació i professionalitat a tots els seus membres que, acte rere acte, ens posen el toc musical”. Així mateix, ha donat l’enhorabona al director, Antonio Mena, “pels seus 30 anys dedicats a la nostra banda”, així com a Pere Safont, Pepe Tamborero i Luis Peri, pel seu recorregut en la UMO.