Servei de manteniment, Policia, Serveis Socials, conserges i auxiliars, entre les ofertes

Més de 300 persones opten a una ocupació a l’Ajuntament d’Almassora a través de la desena de processos oberts pel departament de Recusos Humans en les últimes setmanes. El termini per a presentar la sol·licitud als diferents concursos està tancat ja per a les places d’oficial i encarregat del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), conserge, tècnic d’integració social i promotor d’igualtat.

En aquest sentit, el departament que dirigeix Javier Mollá ha destacat els 250 aspirants a les sis places convocades per a subaltern/conserge o les 38 persones inscrites en el concurs de tècnic d’integració social, així com altres 15 que realitzaran les proves per a promotor d’igualtat i 11 que opten a tres vacants d’oficial del SMML.

Els processos oberts o d’imminent obertura són aquells que corresponen a auxiliar administratiu, treballador social, educador social i agent de Policia Local. La convocatòria de les proves per a auxiliar administratiu permetrà ocupar cinc persones, mentre que huit nous policies reforçaran la plantilla d’Almassora amb previsió d’integrar a dues més en breu. Aquest departament renovarà la seua estructura amb els concursos de promoció interna per als llocs d’intendent i oficial.

Per a Mollá, “l’esforç de Recursos Humans per a gestionar els expedients, les bases marcades per cada departament, les publicacions de les convocatòries, l’elecció dels tribunals i la realització de proves i correccions suposen una ingent càrrega de treball que es traduirà, a mitjà termini, en un millor servei d’atenció a la ciutadania, a més de suposar una font d’ocupació de qualitat”.

Gestionándote’
Al temps, l’edil ha recordat que la web Gestionant-te, amb accés directe des de www.almassora.es, suposa una via de contacte entre les empreses que busquen personal i veïnat que demanda ocupació. Es tracta d’una plataforma d’intermediació laboral i formació en la qual les signatures privades envien les seues ofertes d’ocupació per a trobar als millors candidats. D’igual manera, els qui busquen un treball o millorar el seu poden registrar-se com a demandants en l’enllaç https://gestionandote.com/agencia/almassora

A més, el consistori ha habilitat també aqueix portal com a tauló per a anunciar els cursos de formació impulsats des de l’administració local. El recintemente inaugurat Casal Jove i la nau 2 del Centre de Formació (antiga Escola Taller) són els espais més utilitzats per a impartir aquestes activitats que permeten a la ciutadania reciclar els seus coneixements o obrir-se a nous camps.