La fira, que s’inaugura el dia 6 i es prolongarà fins al 10 de desembre, comptarà amb 60 estands i una àmplia programació per a tots els públics

Compte arrere per a viure les dates més entranyables de l’any. La plaça Major d’Orpesa s’avança al Nadal amb la 16a edició de la seua Mercat de Nadal, una cita que s’instal·larà en la plaça Major i que comptarà amb 60 estands en els quals els establiments i comerços oferiran al públic visitant productes gastronòmics, artesanals i articles per a regalar durant aquestes festes nadalenques.

La gran inauguració d’aquesta fira tindrà lloc 6 de desembre, a les 12.00 hores, i serà a la vesprada (18.00 hores) quan se celebre l’esperat espectacle d’encesa de la il·luminació nadalenca de la localitat amb un espectacle que omplirà de màgia i il·lusió la plaça Major. Un acte en el qual participaran les reines de les festes, Mireia Aparici i Elena Gimeno, juntament amb les seues dames i festers.

Abans, la colla de dolçainers i tabaleters L’*Embolic protagonitzaran el tradicional cercaviles per a impregnar la cèntrica plaça de l’esperit nadalenc amb la interpretació d’algunes nadales. Una actuació que tornarà a repetir-se el dia 8 i a la qual se sumaran els integrants de la *Escola d’Educands.

L’activitat continuarà durant tota la setmana amb una àmplia programació d’activitats per a tots els públics que comptarà amb tardeos, l’actuació de la Escola de Danses d’Orpesa i tallers infantils en els quals els xiquetes i xiquetes podran crear el seu propi ninot de neu, decoració nadalenca i fins a un arbre.

Serà el dia 10 de desembre quan aquesta nova edició del Mercat de Nadal baixe el teló després d’una intensa jornada en la qual no faltarà l’espectacle ‘Simbomba flamenca’, en la qual participaran alumnes del Centre Integral de Majors i Maika de la Font, el bingo solidari i un sopar solidari de sobaquillo (tots dos actes organitzats per la Associació Joves d’Orpesa) en els quals es realitzarà una recollida d’aliments.

La discomóvil ‘Belluga-ho on tour Christmas’ posarà el punt i final a una setmana màgica en la qual tant xicotets com majors se submergiran en unes de les dates més entranyables del calendari.