Aquest nou aparcament, enfront de l’escola municipal i pròxim al Espai Cultural, comptarà amb un total de 33 places

L’Ajuntament d’Orpesa ha finalitzat les obres d’adequació del pàrquing del carrer Peníscola, un estacionament situat enfront de l’escola infantil i prop del Espai Cultural que comptarà amb un total de 33 places. Uns treballs que “han finalitzat un mes abans del que es preveu, per la qual cosa és una molt bona notícia tant per al consistori com per als veïns”. 

Així ho ha recalcat la regidora d’Urbanisme, María Jiménez, qui ha visitat el nou emplaçament juntament amb l’alcaldessa, Araceli de Moya. “Amb aquests treballs, que ascendeixen a 65.390 euros, a més de solucionar el problema d’aparcament que existeix en aquesta zona, millorem estèticament el municipi en donar utilitat a aquest solar i adequar-lo”, ha explicat Jiménez. 

D’aquesta manera, l’Ajuntament incrementa el nombre de places d’aparcament públic en la zona de Morro de Gos. Cal recordar que des de fa unes setmanes, l’Ajuntament treballa en la creació d’un altre aparcament públic al carrer Benassal, pròxim al camp de futbol, el Casal Jove i a les pistes de pàdel. Una obra que ascendeix als 216.700 euros i que donarà servei a 160 vehicles. Està previst que aquests treballs finalitzen a meitat del mes d’abril, abans de l’inici de Setmana Santa.