La Regidoria de Joventut ha presentat l’agenda per a aquest últim trimestre de l’any formada per sessions esportives, classes d’anglés i formació

L’Ajuntament d’Orpesa, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la nova programació dels cursos dirigits a joves del municipi d’entre 12 i 35 anys. Unes sessions totalment gratuïtes que arriben aquest mes d’octubre amb algunes novetats. És el cas de les classes de pàdel (del 14 d’octubre al 23 de desembre), una oportunitat per a aquells interessats a iniciar-se en aquest esport o per als qui vulguen perfeccionar la seua tècnica.

Els tallers en el Skate Park, una instal·lació que va ser inaugurada el passat estiu, formen part de les novetats d’aquesta agenda trimestral. Allí, els interessats podran unir-se a classes dirigides d’escúter (patinet) i roller freestyle (patins en línia) enfocades a nivell d’iniciació i intermedi, els dies 15 i 19 d’octubre i 12 de novembre.

La iniciació al billar (del 14 d’octubre al 16 de desembre), unes classes que es desenvolupen en les instal·lacions del Club Esportiu Orpesa *Pool de la mà d’un campió provincial, i el curs d’escacs per part del club local (del 14 d’octubre al 23 de desembre) són unes altres de les activitats esportives d’aquest nou trimestre.

I els idiomes tornen a formar part de la forta aposta de la Regidoria de Joventut. Exemple d’això són les classes d’anglés, que es desenvoluparan de l’11 d’octubre al 22 de desembre, en les quals els usuaris tindran l’oportunitat de millorar les seues habilitats gràcies al treball de la producció escrita i parlada.

El curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, un curs de formació permanent que es realitzarà els dissabtes en horari de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 hores, completa la programació dels cursos de joventut d’aquest últim trimestre.

Inscripcions

Cal recordar que tots els cursos són gratuïts i estan dirigits a joves de 12 a 35 anys empadronats en el municipi d’Orpesa. Aquells interessats a inscriure’s en alguna de les activitats poden fer-ho de manera presencial en el Casal Jove (de dilluns a divendres, en horari de 16.00 a 20.00 hores) o a través del correu electrònic ‘casaljove@oropesadelmar.es’ (indicant el nom i cognoms, data de naixement i un telèfon de contacte).