El certamen premiarà la creativitat i tècnica dels participants amb 300 euros en premis repartits en tres categories diferents

L’Ajuntament d’Orpesa, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la segona edició del Concurs de Dibuix Infantil de Nadal que aterra en el municipi per a omplir de color les festes més entranyables de l’any. Es tracta d’un certamen dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys que tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent artístic plasmant diferents escenes nadalenques. 

Els guanyadors d’aquest concurs rebran 300 euros en premis que estaran repartits en tres categories, depenent de l’edat: de 3 a 5, de 6 a 8 i de 9 a 12 anys. Tots aquells alumnes interessats a participar poden depositar els seus treballs des del pròxim 22 de novembre i fins al 3 de desembre en les bústies habilitades en els col·legis Degà Martí i La Mediterrània o entregar-los, directament, a l’Ajuntament.

La regidora de Joventut, Jennifer Casañ, avança que “una vegada hàgem rebut tots els dibuixos, serà un jurat l’encarregat de valorar els treballs presentats i triarà el guanyador de cadascuna de les categories”. D’aquesta manera, els tres millors dibuixos seran premiats amb 100 euros cadascun per a gastar en comerços locals.

Cal destacar que els cinc dibuixos finalistes de cadascuna de les tres modalitats seran exposats en el ‘hall’ de l’Ajuntament d’Orpesa i romandran allí durant tot el desenvolupament de les festes nadalenques amb la finalitat que tant veïns com visitants puguen acostar-se a aquesta mostra de dibuix nadalenca.