Es tracta d’una eina a través de la qual la ciutadania podrà consultar de manera fàcil, clara i ordenada la distribució del pressupost

L’Ajuntament d’Orpesa, en la seua ferma aposta per la transparència, ha posat en marxa un visor pressupostari municipal, a través del qual la ciutadania pot conéixer com i en què s’inverteix els diners. Es tracta d’una eina que ajuda a consultar de manera fàcil tota la informació pressupostària municipal, mostrant de manera clara i ordenada la distribució dels pressupostos, l’origen dels ingressos i les inversions realitzades.

Així ho ha anunciat la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, María Jiménez, qui assegura que, a més d’informació pressupostària, “hem posat a la disposició dels oropesins i oropesines un simulador que permet conéixer l’aportació estimada en funció dels impostos municipals pagats, visualitzant com es distribueix aquesta aportació en els pressupostos municipals”.

Aquest nou portal s’uneix al ja existent sobre pressupostos participatius, en el marc del conjunt d’aplicacions per a la millora d’un govern obert. Totes aquelles persones que estiguen interessades a consultar els pressupostos a través del visor pressupostari municipal, poden fer-lo a través de la pàgina web ‘https://presupuesto.oropesadelmar.es’ o de ‘https://participa.oropesadelmar.es’.