Nules prepara les platges per al periode estival

L’Ajuntament de Nules ha començat les actuacions d’adequació i millora de les platges perquè es troben en condicions òptimes per al període estival. Així doncs, des de les regidories d’Obres i Serveis i de Turisme s’estarà treballant durant tota la setmana per a posar els mitjans necessaris perquè es puga gaudir de les platges de Nules.

Cal assenyalar que enguany s’han avançat aquestes actuacions per l’estat de deteriorament important que presenten a causa de les pluges dels últims mesos “el que hem fet és que els tractors aplanen l’arena i netegen tota la franja del litoral; a més, membres de la brigada municipal hi han instal·lat dutxes, papereres i passarel·les per als banyistes i s’està també condicionant les zones verdes. Com l’any passat les màquines han passat per tots els punts de la platja perquè tots els veïns i visitants puguen gaudir de la millora de la nostra costa als mesos d’estiu”, explica el regidor d’Obres i Serveis en funcions, Adrián Sorribes.

Segons la regidora de Turisme en funcions, M. Jesús Gabaldón, “les previsions turístiques que tenim són positives, ja que en aquest període estival a més dels veïns de Nules la platja té visitants, especialment famílies, que busquen passar les vacances amb tranquil·litat i Nules té aquesta oferta que a més va acompanyada d’un atractiu local com és el Parc Natural de l’Estany. Un altre tipus de turisme el podem trobar en el càmping on pernocten un bon nombre d’estrangers”.

La platja de les Marines lluirà aquest estiu la primera bandera blava de les platges de Nules, un guardó amb el qual es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten als usuaris i la conservació del medi natural.