Es demana la participació ciutadana per a la realització d’un vídeo manifest municipal

L’Ajuntament de Nules està duent a terme, al llarg d’aquest mes, una campanya de suport al col·lectiu LGTBI amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ que se celebra el 28 de juny i que aquest any porta el lema “Dones LTB. Sororitat i feminisme”. En aquest sentit, Nules s’ha sumat a l’iniciativa de LAMBDA anomenada “Km per la diversitat”.

Amb aquesta campanya es pretén sumar quilòmetres per fer un recorregut imaginari que passa per l’Àfrica i l’Amèrica llatina, on en alguns dels seus països no es respecten les llibertats sexuals i les persones condemnades, “la ciutadania de Nules participarà mitjançant les xarxes socials en la suma de quilòmetres. Ho podrà fer qualsevol persona fins al 26 de juny pujant una imatge caminant, corrent, patinant o passejant etiquetant a l’ajuntament i posant els quilòmetres recorreguts, es podrà fer les voltes que es vulga fins la data límit. Aleshores sumarem els quilòmetres de tots i totes per pujar la publicació el dia 28 de juny”, explica la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rosa Ventura.

A més, es demana la participació ciutadana per la realització d’un vídeo manifest municipal, de fet des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Nules (UPCCA) es farà un muntatge audiovisual amb imatges de la gent del poble amb missatges de respecte i defensa de les llibertats sexuals en el que s’ha començat a treballar dimecres en el mercat ambulant de la localitat.