S’han pintat passos de vianants en diferents carrers al voltant de la carretera de la Vilavella

L’Ajuntament de Nules està portant a terme actuacions de millora de la seguretat viària en diferents punts de la localitat, en aquest sentit el personal de la brigada municipal s’està encarregant de pintar nous passos de zebra en aquelles zones que registren un pas important de vianants, com és el cas d’alguns carrers al voltant de la carretera de la Vilavella.

En concret, compten amb passos de zebra nous els vials la Vall d’Uixó, Calderón de la Barca, Fondeguilla, Sant Agustí, les Alqueries, Ramon i Cajal, la Llosa i Generalitat Valenciana.

L’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, explica al respecte que “des de la Policia Local s’està treballant en la millora de la seguretat viària realitzant estudis d’aquelles zones de la localitat que presenten aquesta problemàtica, perquè s’han detectat alguns trams importants de pas de vianants on els passos de zebra són inexistents el que comporta una perillositat per al vianant”.

Cal assenyalar que s’ha realitzat una actuació similar a la zona de la carretera de la Mar, de fet s’han pintat també passos de zebra als carrers la Pujà i Francesc Esquerrer.