L’Espai de la Música acull aquest dijous la taula debat ‘Les Dades i la Intel·ligència Artificial en la nostra vida i negocis’

Acostar la intel·ligència artificial a la societat és l’objectiu de la taula debat que es desenvoluparà demà dijous a l’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim. Amb el títol ‘Les Dades i la Intel·ligència Artificial en la nostra vida i negocis’, diversos experts del món empresarial i acadèmic debatran sobre què poden fer la Intel·ligència Artificial i l’Analítica de Dades per millorar la nostra vida diària, així com també per a digitalitzar i optimitzar molts dels processos de producció i serveis que involucren a empreses i institucions.
Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “estem assistint a un profund procés de transformació digital de la societat. La capacitat d’adaptació als nous avanços i la implementació d’aplicacions tecnològiques que ofereix l’anàlisi de dades és fonamental per a les empreses però també per a les administracions en permetre avançar-nos a les necessitats, però també ens fa més eficients en el procés de presa de decisions”.
La taula debat començarà a les 19.30 hores, l’entrada és lliure i no requereix inscripció prèvia, i els ponents confirmats són Paolo Marone, Eva Vallada, Fatos Xhafa, Josefa Mula, Xavi Domenech, David Lopez, Antonio Falco i Silvia Terrasa, mentre que com a moderadors estaran Alberto Conejero, Angel A. Juan i Ximo Gual.
La taula debat forma part de la programació del Congrés d’Intel·ligència Artificial que tindrà lloc en Vila Elisa el dijous 20 i el divendres 21 i s’emmarca en la iniciativa Benicàssim Tech. Com ha afegit la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, “Benicàssim Tech se suma a Talent Local en la nostra aposta estratègica per la innovació i el talent, promovent la digitalització eficaç del nostre teixit empresarial de la ciutat per a afavorir un desenvolupament econòmic més sostenible i eficient”.