El consistori reprén la campanya d’Animació Lectora a la Biblioteca Municipal dirigida a menors, joves i adults

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Cultura, reprén aquest mes d’octubre la campanya d’Animació Lectora a la Biblioteca Municipal amb el principal objectiu de promoure la lectura entre bebés, menors i adults. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “la lectura és una pràctica molt beneficiosa en totes les etapes de la nostra vida. En la infància, particularment, té múltiples beneficis ja que la lectura ajuda als xiquets i a les xiquetes a desenvolupar el seu llenguatge, millorar la imaginació i la creativitat i augmentar la concentració, entre altres beneficis. Per tot això, des de l’Ajuntament de Benicàssim continuem impulsant els programes d’animació lectora”.
La programació començarà el pròxim 18 d’octubre i la inscripció, oberta a partir de hui dilluns dia 3, es pot realitzar de manera presencial a la Biblioteca Municipal o a través del correu electrònic biblioteca@benicassim.org. Com ha explicat l’edil de Cultura, Javier Alonso, “totes les activitats programades per als mesos d’octubre i novembre a la Biblioteca Municipal són gratuïtes i únicament és necessari tindre carnet de la biblioteca”.
Quant a la programació, començarà el dimarts 18 amb l’activitat “Contes i bolquers”, dirigit a bebés de 9 a 23 mesos i que es desenvoluparà en dos grups tots els dimarts a la vesprada fins al 29 de novembre.