La intervenció posa en valor la zona, regenerant la gespa i habilitant una nova andana per als vianants que la fa més accessible

L’Ajuntament de Castelló ha condicionat una zona del parc litoral que abasta una superfície de 5.242 metres quadrats, en la qual s’ha regenerat la gespa i s’ha millorat el disseny inicial del jardí respecte del sistema de reg. Els treballs han consistit a eliminar les acumulacions importants d’arena en el marge de la zona d’actuació, en l’increment del nombre d’aspersors per a millorar la cobertura del reg i en la ressembrada de gespa.

A més, s’ha habilitat una nova andana per als vianants que evitarà que s’haja de trepitjar la zona verda i també s’ha condicionat un tram de passarel·la elevada de fusta que havia quedat fora de la seua cota original.

Aquesta intervenció impulsada des de l’àrea d’Infraestructura Verda de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per la regidora Pilar Escuder, “contribueix a posar en valor els espais verds de la nostra ciutat i del parc litoral del Grau especialment, millorant les zones públiques per al gaudi i el benestar dels nostres veïns i veïnes”, ha assegurat Escuder.

L’actuació ha comptat amb un pressupost de més de 38.230,68 euros i forma part del paquet de projectes inclosos en el Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica de Castelló (Pirecas). El regidor d’Urbanisme, José Luis López, ha visitat recentment la zona recentment condicionada del parc litoral per a la recepció de les obres. Aquesta és una del mig centenar d’obres que s’estan executant en el marc del Pirecas impulsat en 2020, en plena pandèmia de la covid-19, i dotat amb més de 1,5 milions d’euros. L’Ajuntament aposta així per l’obra pública per a la creació i recuperació de l’ocupació, especialment entre microempreses, petites i mitjanes empreses i persones autònomes.