El president José Martí explica que l’empresa Consultores de Gestión Pública SL disposarà d’un any per a analitzar cada lloc de treball i detectar les deficiències i fortaleses existents en les diferents àrees

La Diputació de Castelló ha adjudicat per 102.805 euros el contracte per a l’elaboració d’una auditoria sobre la seua Relació de Llocs de Treball (RPT) «amb la qual es realitzarà un diagnòstic de cada lloc amb l’objectiu d’aconseguir una administració més moderna, àgil i eficient, que estiga a l’altura del que hui dia demanda la societat». Ho ha anunciat el president, José Martí, qui ha explicat que «s’analitzaran les febleses i les fortaleses de cada departament de la casa», tal com es va pactar en el seu moment amb les forces sindicals. L’empresa adjudicatària, Consultores de Gestión Pública SL, disposarà d’un any per a la redacció del document i efectuarà labors d’assessorament durant quatre mesos en el procés de negociació de la RPT.

El president Martí assenyala que «la nostra intenció és modernitzar la maquinària administrativa de la casa, adaptant-la a la realitat del moment actual, amb la intenció de prestar el millor servei possible als ajuntaments i a la ciutadania».

L’auditoria és «l’eina que necessitem per a obtindre el millor rendiment de la plantilla a partir de l’anàlisi de cada lloc, per a tindre clares les disfuncions i les mancances de mitjans existents en les diferents àrees, així com les opcions que es presenten per a esmenar aquesta situació».

Es tracta d’un estudi-auditoria «necessari» que la Diputació de Castelló «té pendent des de fa anys».