L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’àrea de l’Agència de Desenvolupament Local (Aedl), reprén l’activitat presencial del programa Benicàssim Activa amb un taller sobre protecció de dades

L’activitat programada per a aquesta vesprada de 18 a 20 hores està dirigida a comerciants, emprenedors i autònoms del municipi que estiguen interessats a conéixer i adaptar la normativa de Protecció de dades en la seua empresa. Conéixer l’aplicació de les mesures de seguretat de la informació, tant tècniques (còpies de seguretat, registre d’accessos) com a organitzatives (polítiques i procediments dirigits a salvaguardar el sistema informàtic i la informació) són alguns dels temes que es tractaran en el taller d’aquesta vesprada que es desenvoluparà en el Centre Educatiu Mediterrani. La regidor de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, valora el bon acolliment del taller ja que totes les places estan cobertes. Així mateix, la protecció de dades serà també el tema que centrarà el taller del dia 10, de 18 a 20 hores, però en aquest cas en modalitat online.
La programació de Benicàssim Activa continuarà amb ponències durant els mesos de setembre, octubre i novembre “per a mantindre viu i actiu els comerços i els projectes emprenedors de Benicàssim”, ha afegit Vanessa Batalla.