La Web de l’Ajuntament de Benicàssim aconseguix la xifra rècord de 500 mil visitants en 2023 dels quals 200 mil són visitants únics

En les pròximes setmanes l’Ajuntament de Benicàssim, sumarà nous canals d’informació per a portar les notícies i informació d’interés als veïns i veïnes de la localitat, es tracta de canals que s’afigen als ja existents d’informació i divulgació de novetats, servicis, conscienciació, agenda d’activitats i també per a donar informació d’última hora que siga important per al funcionament i la seguretat del municipi, la qual cosa a més ve a reforçar la ferma aposta del consistori benicassuts pel compliment de la Llei de Transparència.

“La web municipal i els perfils oficials de l’ajuntament s’han convertit en una eina útil perquè els ciutadans de Benicàssim puguen obtindre informació general sobre servicis o tràmits municipals, així com informació pràcticament immediata sobre els horaris dels servicis habituals, alertes i incidències, així com ens està permetent donar major difusió a les diferents activitats culturals, esportives o d’oci que s’organitzen des de l’Ajuntament”, ha declarat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

‘Hui, tots estem connectats i internet s’ha convertit en una eina pràcticament imprescindible per a treballar, per a buscar informació i per a comunicar-nos. Per això, des de l’ajuntament de Benicàssim volem utilitzar esta finestra de comunicació i acostar-nos més als veïns al mateix temps que facilitem l’accés a la informació pública, avancem en la rendició de comptes i potenciem la participació ciutadana”.

“L’objectiu d’afegir nous canals de comunicació amb la ciutadania és continuar avançant en la qualitat de la connexió comunicativa amb els veïns i veïnes del municipi tenen a la seua disposició donant a més immediatesa. Les xarxes socials dels ajuntaments s’han convertit, al costat de la web municipal, es consoliden entre els veïns i residents com una font d’informació oficial, precisa i fiable sobre l’activitat municipal” ha conclòs Marqués.

Al seu torn, el regidor d’Innovació, Carlos Martínez ha afegit que, “Adaptar-se als nous canals suposa acostar l’administració local als més joves perquè a través de xicotets vídeos curts puguen sentir l’Ajuntament més a prop i saber els servicis que el consistori té a la seua disposició com a veïns de Benicàssim, com joves, com a esportistes o com a emprenedors”.

La Web de l’Ajuntament de Benicàssim, ha comptat este 2023 amb un total de 500 mil visitants, dels quals 200 mil són visitants únics. A més de la pàgina principal, que és la que més visites té, els veïns de Benicàssim s’han interessat especialment en els apartats d’ocupació pública, festes, esports, urbanisme i hisenda i tributs. Respecte a l’activitat de les xarxes socials Instagram de l’Ajuntament de Benicàssim ha multiplicat per dos el nombre de seguidors l’últim any i un 30% els seguidors de Facebook.