Després de la reobertura de la piscina municipal de Benicàssim dimarts passat 2 de juny, la següent instal·lació esportiva municipal a reprendre la seua activitat per al públic general serà el poliesportiu, en concret les pistes de tennis i pàdel

Com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí, “a causa de l’actual crisi sanitària que estem vivint per la propagació del Covid-19 hem establit un protocol per a regularitzar la utilització de les pistes de tennis i pàdel”. Començant per la reserva i abonament del lloguer de les pistes, aquesta haurà de fer-se de manera telemàtica, a través de la web https://reservasdeportes-benicassim.deporsite.net/reserva-pistas. Des de l’àrea d’Esports recalquen que el temps màxim de reserva és d’una hora per totes dues parelles, no per cadascun dels jugadors i per a evitar aglomeracions, l’esportista haurà d’arribar cinc minuts abans de la seua hora d’entrada.
Dins de les normes establides perquè l’activitat esportiva es puga dur a terme amb totes les mesures sanitàries corresponents, a més de la neteja i desinfecció que es realitzarà tres vegades al dia, el protocol estableix la utilització de guants i s’aconsella la neteja i desinfecció de la pala o raqueta abans i després del seu ús. Així mateix, l’usuari no ha de compartir o intercanviar cap material com a tovalloles o botelles i es recomana l’ús de boles noves i pròpies. Les dutxes i els vestuaris romandran tancats i l’accés al lavabo s’haurà de sol·licitar als zeladors de la instal·lació. “Totes les mesures implantades aniran canviant a mesura que anem passant de fase i arribant a l’anomenada ‘nova normalitat’ però sempre complint amb les mesures establides en seguretat sanitària”, ha afegit Arturo Martí.
A més de la reobertura del poliesportiu municipal, l’àrea d’Esports està treballant en la posada en marxa de l’escola esportiva d’estiu, dirigida als menors “i encara que l’aforament es reduirà establirem tota una sèrie de mesures per a continuar oferint aquesta activitat amb la qual els xiquets i xiquetes poden practicar esport d’una forma lúdica”, ha comentat l’edil responsable. Les inscripcions s’obriran el dijous 11 de juny a través de la secció d’esports de la web municipal (http://ayto.benicassim.es/ayuntamiento/es/673/deportes ) i l’inici de l’activitat està previst per al 22 de juny. “Ara estem valorant els espais on es desenvoluparà l’activitat i prevaldran llocs amplis per a garantir al màxim la distància entre els participants”, ha finalitzat Arturo Martí.