El consistori posa a la disposició dels veïns i veïnes amb mobilitat reduïda un servici de transport adaptat d’anada i tornada a l’ermita

Diumenge que ve 4 de febrer Benicàssim celebrarà la festivitat de la patrona del municipi, Santa Águeda, amb la seua tradicional romeria. “Són dates de tradició en les quals rememorem els nostres orígens i celebrem un dia de germanor i convivència entre tots els benicassuts”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, sobre tan assenyalada data per a la localitat.

La romeria eixirà de l’església de Sant Tomàs a les 9,30 parant al carrer Sant Águeda per al tradicional repartiment de dolços i moscatell, començant el camí cap a Santa Águeda a les 10 hores del matí, sent la missa a les 12 hores. Els participants ascendiran prop de tres quilòmetres fins a l’ermita situada en la partida Jovellús.

Després dels actes religiosos, començarà el descens fins al nucli urbà de Benicàssim. Així mateix, com en anys anteriors, l’Ajuntament de Benicàssim ha disposat un servici de transport adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda que vulguen acudir a la romeria. A les 9.30 hores el servici adaptat iniciarà el trajecte des del carrer Sant Tomàs fins a l’ermita de Santa Águeda per a portar als usuaris que sol·liciten in situ el servici i, en finalitzar la missa es realitzarà el viatge de baixada.

Des de l’equip de govern agraïxen a Don Joaquín Monfort la seua predisposició amb la ciutadania de Benicàssim perquè, com és tradicional, es puga realitzar esta celebració en este emblemàtic lloc.