La regidora de Salut Pública, Vanessa Batalla, ha presentat  la programació de la 7a Setmana de la Salut que es desenvoluparà a Benicàssim entre els dies 21 i 27 de maig

 

En aquesta ocasió, l’esport té un paper estrela en la programació de les activitats, amb accions dirigides a persones majors i públic general. Vanessa Batalla ha assenyalat que “volem promocionar encara més si és possible les bonances de practicar alguna classe d’esport a qualsevol edat. Per aquest motiu, acollirem la final dels primers jocs de majors de la província, però també tindrem tallers de salut i esport per a tots els públics. En l’Ajuntament de Benicàssim, la Regidoria d’Esports s’ofereixen una multitud d’activitats esportives per a totes les edats que poden significar una millora important de la qualitat de vida de les persones i volem promocionar-les”.
El calendari d’activitats d’aquest esdeveniment es divideix, com és tradicional, en tres espais: un de dirigit a escolars, un altre que inclou xarrades i conferències per al públic en general, i un espai obert al públic al carrer, on els col·lectius i institucions sanitàries estaran presents mostrant la seua activitat, constituint així una Fira de la Salut

Durant els dies 26 i 27 de maig, dissabte i diumenge, se celebrarà com és tradicional, la Fira de la Salut en la Plaça de les Corts Valencianes. Allí se celebraran tallers d’hàbits saludables gratuïts. A més, en aquesta ocasió i seguint la temàtica general de la setmana de la salut, hi haurà exhibicions esportives de palissa i ball.
En la Fira de la Salut participen l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, junt amb Creu Roja Espanyola, l’Associació de Lluita contra el Càncer, l’Associació d’Esclerosi Múltiple, l’Associació d’Alcohòlics Anònims, l’Associació de Diabètic Lledó i la Conselleria de Sanitat. A més col·laboren també el Gimnàs Beniesport, Amics Mobilitat Personal i Mapfre.