El regidor d’Educació, Javier Alonso, ha anunciat l’obertura del termini d’inscripció en les Escoles Infantils Municipals per al pròxim curs

A partir del dilluns 25 de febrer es podran inscriure per a optar a una plaça, els xiquets nascuts en 2017 i 2018 que hagen de matricular-se en els cursos d’1-2 anys i de 2-3 anys.

A més, enguany, com a novetat, amb la simple inscripció, si l’alumne inscrit obté plaça, els pares no hauran de presentar un nou document de matrícula, sinó que amb la pròpia inscripció inicial l’alumne es considerarà matriculat.

Alonso ha destacat que “és un pas més per a facilitar a les famílies la gestió i així aconseguir que la matricula dels més xicotets siga més ràpida i àgil. La gestió de les escoles infantils i la nostra aposta per la gratuïtat del servei és una de les accions més importants per a les famílies a fi de fomentar la conciliació laboral i familiar i facilitar els recursos educatius a tots els pares i mares”.

Enguany s’han establit dos calendaris del procés d’admissió:
– Tram 1-2 (nascuts en 2018) i tram 2-3 (nascut en 2017). Termini d’inscripció: del 25/2/19 al 15/3/19.
– Tram 0-1 (nascuts en 2019 i nasciturus amb data prevista de naixement fins al 30 de setembre de 2019). Termini d’inscripció: de l’1/4/19 al 26/4/19.

Les famílies han de presentar les sol·licituds d’inscripció presencialment en el Registre Municipal. En eixe moment, els pares o tutors hauran de presentar la sol·licitud d’inscripció amb totes les dades de l’alumne i aportar els diferents documents oficials que han d’acompanyar-la. Tota la documentació que es requereix es pot consultar a través de la web de l’Ajuntament en l’apartat d’Educació / Escoles infantils.

Els alumnes dels trams 1-2 i 2-3 veuran publicades les llistes d’admesos a partir del 4 d’abril, mentre que els alumnes de 0-1 les veuran publicades el 7 de maig.