El Sistema Urbà de Drenatge Sostenible Ceràmic LIFE CERSUDS i l’experiència de la construcció de la primera fase de la prolongació de la CV-149 i el seu asfalt sostenible han sigut present

El Sistema Urbà de Drenatge Sostenible Ceràmic LIFE CERSUDS del carrer Torre Sant Vicent i l’experiència de la construcció de la primera fase de la prolongació de la CV-149 i el seu asfalt sostenible han sigut referent de bones pràctiques hui en la IX Jornada sobre Implementació Local de l’Estratègia d’Urbanisme i Salut organitzada pel Ministeri de Sanitat i la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (FEMP). La trobada, dut a terme en la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid, ha comptat amb la intervenció del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Benicàssim, Carlos Díaz.
El panell d’Experiències Municipals en Urbanisme i Salut ha comptat amb el representant de la localitat al costat dels de Logronyo i Barcelona. L’Ajuntament de Benicàssim ha posat en valor el Sistema Urbà de Drenatge Sostenible Ceràmic LIFE CERSUDS, i l’experiència de la construcció de la primera fase de la CV-149, en la qual a través de la reutilització d’àrids amb la qual es va aconseguir mitigar les emissions CO₂ a l’atmosfera en 297 tones. Tots dos projectes, s’emmarquen en l’estratègia d’implementació d’accions per la sostenibilitat i l’adaptació local al canvi climàtic.