Puerta destaca l’impuls a la formació especialitzada i de qualitat en aquesta nova edició el termini d’inscripció de la qual s’obri aquest dimarts

L’Ajuntament de Castelló posa en marxa 26 cursos de formació a través de Castelló Crea, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de la Regidoria d’Ocupació. Els cursos programats ofereixen fins a 380 places en diferents especialitats amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i les oportunitats d’accés a un lloc de treball de les persones en situació de desocupació.

La regidora d’Ocupació, Patrícia Puerta, ha destacat aquesta nova oferta de cursos per a fomentar les competències en àmbits i sectors com el ceràmic, logística, serveis, hostaleria i informàtica. “A més, en aquesta nova oferta de cursos formatius s’impartiran diversos tallers per a conéixer les noves eines de millora i adaptació d’un currículum als nous formats i tècniques de cerca d’ocupació”, ha indicat. Puerta ha valorat la gran oferta formativa destinada a “millorar les competències i adquirir noves habilitats per a ampliar les possibilitats d’un accés a una ocupació”.

Els cursos estan dirigits a persones en situació de desocupació, preferentment, i residents a Castelló i s’ofereixen en les modalitats de presencial, semipresencial i online, depenent de les necessitats de la formació. Entre els cursos oferits en aquesta nova programació de Castelló Crea 2020, i que es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló, estan els de Tècnic de màquina inkjet, coneixement en disseny amb Photoshop i impressió digital; Control d’accessos, seguretat i protocol covid-19; Comerç electrònic, venda online i atenció al client; E-màrqueting; Cloud: eines per a treballar en el núvol; Iniciació a la Informàtica, etc.

El termini d’inscripció de tots els cursos s’obri aquest dimarts dia 10 de novembre a les 8.00 hores i es tancarà el 20 de novembre. La selecció es realitza per ordre d’inscripció i va destinat preferentment a persones en situació de desocupació i empadronades a Castelló. La documentació es pot presentar de manera presencial en el Registre General situat al Palau de la Festa, mitjançant cita prèvia, o de manera telemàtica a través de la seu electrònica.