La Regidoria de Gent Gran posa en marxa la campanya ‘Revivint’ amb visites al Castell Vell i Refugi, recentment recuperats

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat hui en marxa la campanya ‘Revivint Castelló’, una iniciativa desenvolupada per la Regidoria de Gent Gran, que pretén acostar el passat de la ciutat a les persones majors amb visites guiades a espais emblemàtics i de gran significat recentment recuperats, com es Castell Vell o el Refugi antiaeri.

Marco, acompanyada de la responsable de l’àrea, Mary Carmen Ribera, ha destacat el seu convenciment que “la gent gran gaudirà amb moltes ganes d’aquest projecte, amb el qual tractem d’ensenyar tot el que hem recuperat del patrimoni de la nostra ciutat, des de l’origen i naixement de Castelló a altres moments que formen part de la història”.

L’alcaldessa ha subratllat el treball que està realitzant Ribera al capdavant de la Regidoria de Gent Gran i li ha agraït aquesta nova iniciativa en la qual participaran un total de 29 associacions de majors de la ciutat amb una assistència prevista de 1.500 persones, aproximadament.

Amb la campanya ‘Revivint Castelló’, els majors tindran l’ocasió de visitar en jornades diferents es Castell Vell i el Refugi dins d’un programa que ha començat a caminar aquest matí i que es prolongarà fins al mes de juny.

Tant la visita al Castell Vell com al Refugi finalitzen a l’Ajuntament, on els majors tenen una recepció en el saló de plens i reben dades sobre la història del Palau Municipal. En tot moment, estan acompanyats per un tècnic del departament de Cultura que els ofereix les explicacions necessàries.

Les associacions que participaran durant aquest mes en les visites al Castell Vell són Sequiol, Azahar i San Miguel, mentre que Columbretes i Cremor han triat el Refugi en primer lloc.