L’Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I ha obert el termini de presentació de sol·licituds de les Beques Fundació Torrecid 2020 per a estudiantat que es gradue enguany a l’UJI (curs 2019-2020), o que s’haja graduat l’any 2019, i que es matricule en determinats màsters universitaris de l’UJI per al curs 2020-2021

Els màsters que es contemplen en la convocatòria són: Disseny i Fabricació, Eficiència Energètica i Sostenibilitat, Enginyeria Industrial, Gestió de la Qualitat, Gestió Financera i Comptabilitat Avançada, Llengua Anglesa per al Comerç Internacional (ELIT), Management, Màrqueting i Investigació de Mercats, Prevenció de Riscos Laborals, i Química Aplicada i Farmacològica. També podrà sol·licitar la beca l’alumnat del màster en Enginyeria Industrial del curs 2019-2020 que en el curs 2020-2021 realitze la segona part del màster.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes estarà obert fins al 10 de novembre de 2020. Al Tauler d’Anuncis de l’UJI (TAO) es poden trobar les bases de la convocatòria i tramitar la sol·licitud de la beca. S’atorgaran fins a vuit beques per a realitzar en el curs 2020-2021 un dels màsters universitaris anteriorment indicats.

L’Aula Fundación Torrecid de Lideratge i Innovació sorgeix d’un conveni entre la Universitat Jaume I i la Fundación Torrecid per a promoure el talent de l’estudiantat universitari mitjançant beques i premis, millorar la seua formació tècnica a través de xarrades i conferències, i mostrar-los les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló.