Omayra Esteller, Natalia Alcàcer, Lucía Expósito i Martina Fernández han sigut reconeguts pels resultats obtinguts en el cicle de Primària amb una nota mitjana de 10

L’Ajuntament d’Orpesa va acollir el lliurament del Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària de la Comunitat Valenciana; un guardó de la Conselleria d’Educació i que va ser atorgat de mans de l’alcaldessa, Araceli de Moya, i la regidora d’Educació, Silvia Arnau.

L’acte, en el qual van ser presents la directora del col·legi Deàn Martí, Carmen Aparici, així com el director del col·legi La Mediterrània, Saül Herrero, va servir per a premiar l’esforç de l’alumna Omayra Esteller Solsona, del col·legi Dean Martí, i els estudiants Natalia Alcàcer Vicente, Lucía Expósito Ciges i Martina Fernández Navarro, la nota mitjana dels quals en Primària ha sigut de 10.

De Moya va voler felicitar a totes elles: “Té molt mèrit haver tancat una etapa amb aqueix expedient acadèmic, perquè mantindre aqueix nivell és veritablement difícil. Aqueixa constància i aqueixos resultats estan perquè hi ha un treball continu”.

Per part seua, Arnau va lloar la tenacitat i dedicació dels quatre joves: “No és un treball d’un any o d’unes hores, sinó que és un esforç continu durant tota aquesta etapa de Primària i, per això, mereixen un reconeixement especial”. Així mateix, la regidora no va voler oblidar-se de les famílies, als qui va felicitar “per la seua labor i acompanyament”, així com al “professorat per la seua implicació”.