El congrés de Turesport es convertirà en el lloc de trobada entre estudiants, professionals i empreses relacionades amb l’activitat física, el turisme i l’esport

L’esdeveniment, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig al Molí del Termet en el marc de la Fira Turesport, persegueix crear sinergies entre les empreses i institucions del sector turístic i esportiu de la província i conéixer experiències d’èxit en el sector en altres localitzacions. Les inscripcions ja estan obertes a través del web, www.turesport.es, amb dues possibilitats d’assistència: presencial o en línia.

La programació del congrés està dividida en ponències, taules redones, tallers, debats i experiències esportives i turístiques en el medi natural del Termet. L’elecció d’aquest espai és la clau que permet als invitats estar envoltats de natura i celebra el congrés a l’exterior. En aquesta trobada es tractaran col·loquis de temàtiques com sinergies públiques privades, turisme internacional, el nou fenomen turístic i el turisme sostenible, inclusiu i accessible. A més, l’esdeveniment comptarà amb els ambaixadors olímpics Roberto Bautista, Sebastián Mora, David Casinos i Pau Torres, a més de la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí.

El Congrés Turesport ofereix una experiència completa per als participants, amb esmorzar, dinar i sopar, a més de la visita a les instal·lacions del Villarreal CF o provar les experiències esportives que hi haurà en el marc de Turesport. La Fira se celebrarà del 26 al 29 de maig i, com relata el seu director, Pedro Nebot, “s’ha dissenyat com un esdeveniment experiencial que serà el punt de trobada de les més de 70 empreses de turisme esportiu i actiu de la província. Els visitants podran gaudir d’esta fira vivencial en un lloc com el Termet que és l’idoni per a fer-ho i les empreses podran contactar i descobrir ofertes per tal de crear sinèrgies que milloren els seus resultats en el futur”.