Entre les accions realitzades, destaca la reorganització i la pintura de les places i el marcat de la zona d’autocaranaves i d’autobusos

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està realitzant millores en l’aparcament de Sant Josep de cara a l’inici de la temporada turística, prevista per a l’1 de juliol amb la reobertura de les Coves de Sant Josep. Així, està pintant i redistribuint les places d’aparcament, marcant la zona d’autocaravanes i reorganitzant la zona d’autobusos per a una major accessibilitat dels turistes.

Aquests treballs han estat dirigits des de la regidoria de Turisme i la de Mobilitat, amb la supervisió de la Policia Local i la Brigada Municipal. “Hem aprofitat la parada obligatòria causada per la Covid-19 per a realitzar aquestes accions de millora amb l’objectiu d’optimitzar al màxim l’ús de la zona”, explica el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui també destaca que es vol promocionar l’ús de l’aparcament cobert (situat baix les plaques solars) com “una opció ideal i gratuïta per a resguardar el vehicle de les altes temperatures”.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha assenyalat que l’objectiu d’aquestes actuaciones de millora és “adaptar la zona a les necessitats dels turistes, i també dels vallers i valleres, i facilitar l’accés a les Coves de Sant Josep”. El regidor ha recordat que ja estan a la venda les entrades per a les Coves i l’espeleokayak ja ha esgotat les places per al últim cap de setmana del mes de juny, quan es reprén el servei: “aquest serà un estiu diferent però hem de treballar amb la il·lusió de sempre i garantint la seguretat prioritàriament”.